måndag 2 januari 2017

Fritt fram för skoj i nya rökrummet

Många har redan hunnit provröka i det nya rökrummet pa Landstingets personalkontor i Kinnarumma Igår, tisdag, invigdes den officiellt av ingen mindre än björnen Bamse.


KINNARUMMA 
i dag 03:04 | Uppdaterad i dag 03:52


Ingen mindre än Bamse i egen hög björn klippte bandet tillsammans Johan Ericsson (M).   foto: john nordhEtt fyrtiotal anstallda pa Landstinget väntade otåligt för att få komma in och dra i sig nikotin. Men först skulle ett invigningstal hållas följt av en traditionell bandklippning.
Bakom bandet stod tekniska nämndens ordförande Johan Ericsson (M), med en sax i högsta hugg. Men det skulle visa sig att det inte var han som skulle klippa bandet. Bakom de persikofargade vaggarna i byggnaden kom ingen mindre än Bamse gåendes. Något som uppskattades av de anstallda.
– Bamse! Bamse! Bamse!, utbrast fler av dem.
Den snälla björnen klippte bandet och de flesta rusade in i rökrummet. Några var mer lockade av att få ge Bamse en kram.
Markatta Nilsson , 48 år, som till vardags bor i Herrljunga, var på plats tillsammans med sin kusin.
– Rökrummet är bra, askfaten är det roligaste. Så här bra rökrum har vi inte Herrljunga, sa hon och drog tre ljupa halsbloss mellan två surrande luftrenare mellan fyra gula kullar i mitten av rökrummet.